Begrijpend lezen

Hallo ouder,

Heeft jouw puber moeite met begrijpend lezen en tekstbegrip? Worden er tijdens toetsen veel slordige leesfouten gemaakt of worden vragen verkeerd geïnterpreteerd? Zonde!

Begrijpend lezen is niet alleen belangrijk bij Nederlands en leestoetsen maar heeft invloed op alle vakken en resultaten. Handig voor alle leerlingen, maar zeker ook voor leerlingen met Dyslexie. Hier passen wij het talentenplan op aan! Voor Slim lezen coaching zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs en uit groep 7 en 8 welkom!

Het perfecte antwoord….

….op de verkeerde vraag

Een begrijpend lezen bijles duurt altijd 1,5 uur omdat dit de grootste effectiviteit heeft. We werken in 3 blokken van een half uur voor optimale concentratie en informatie opname voor pubers. Aan de einde van de bijles bespreken we hoe de leerling zelfstandig aan de slag gaat zodat ook deze tijd goed wordt benut. 

Begrijpend lezen bijles thuis: Voor begrijpend lezen bijlessen komen we bij je thuis in de volgende plaatsen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. + €5 reiskosten
Begrijpend lezen bijles kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek + mini bijles

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna gaan we meteen een half uur aan de slag met een tekst om direct een goede start te maken.

Benieuwd naar bijles aan huis in Arnhem? Bijvoorbeeld voor wiskunde bijles in Arnhem? Dan kun je ook kijken op de website van pUberBijles.

Hé puber,

Vind jij begrijpen wat je leest en vragen beantwoorden over een tekst lastig? Maak je ook bij andere vakken leesfouten bij toetsvragen? Leer goed begrijpend lezen samen met jouw coach, dat is niet alleen handig voor Nederlands maar ook voor alle andere vakken! 

Samen gaan we oefenen met slim lezen, dus begrijpen wat je leest. We oefenen met teksten, het beantwoorden van vragen over teksten en het lezen en begrijpen van vragen. Zo wordt lezen, leren en het maken van toetsen makkelijker. Heb jij al een idee waar je graag samen mee wil oefenen? Ik kom je graag helpen!