Vakinhoudelijke bijles

Hallo ouder,

Heeft jouw zoon of dochter moeite met één of meerdere vakken? Dan biedt een persoonlijke bijles coach uitkomst.

Samen gaan we doelgericht aan de slag met de lesstof ter voorbereiding voor toetsen. Waar nodig wordt ook basiskennis aangevuld zodat alle kennis wordt bijgespijkerd. Samen met u en uw zoon of dochter maken we een plan op maat. 

Een bijles duurt altijd 1,5 uur omdat dit de grootste effectiviteit heeft. We werken in 3 blokken van een half uur voor optimale concentratie en informatie opname voor pubers. Aan de einde van de bijles bespreken we hoe de leerling zelfstandig aan de slag gaat zodat ook deze tijd goed wordt ingevuld. 

Bijles thuis: We komen thuis voor bijlessen in de volgende plaatsen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. Ik reken vijf euro reiskosten per bijles.
Bijles kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek + mini bijles – Gratis & vrijblijvend

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna een half uur een mini bijles voor een goede start en indruk. Indien deze bijles met Michelle is vindt deze direct na de intake plaats. Als een andere coach beter is in het vak plannen we een proefles in voor later die week.

Sinds kort werk ik onder de naam pUber bijles & coach samen met een aantal andere onderwijs- en vakexperts. Daarom kan ik nu ook eindelijk op veler verzoek bèta bijlessen aanbieden zoals wiskunde bijles!

Hé Puber,

Lukt het gewoon niet met dat ene lastige vak en zou je het fijn vinden als iemand de tijd neemt om jou alles uit te leggen? Samen werken met jouw persoonlijke begeleider op jouw tempo, zo vaak als nodig. Heb je meerdere vakken waarmee je graag geholpen zou worden? Geen probleem!

Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte! We komen bij jou thuis in Arnhem en omgeving of digitaal. 

Een goede uitleg is ’t halve werk

Bijles michelle – Puber coach

Bijlessen – Vakken

VMBO 1/2/3/4 + HAVO 1/2/3 + VWO 1/2/3: *
Ook HAVO bovenbouw: **

Gamma: 
– Aardrijkskunde **
– Biologie *
– Geschiedenis **
– Economie / Bedrijfseconomie **
– Maatschappijleer / Maatschappijwetenschappen **

Alfa:
–  Nederlands – Begrijpend lezen *
–  Engels **

Beta vakken:
– Rekenen *
– Informatica *

Profielvakken VMBO
– Dienstverlening en Producten (D&P/DvPr)
– Media, vormgeving en ICT (MVI)
– Economie en ondernemen (E&O)

Al is de bijles vakinhoudelijk, ook voor plannen, slim leren en begrijpend lezen is waar nodig aandacht.