Huiswerkbegeleiding 1 op 1

Weet jouw zoon of dochter gewoon niet hoe hij of zij slim kan leren? En is ‘ie ook nog eens het overzicht compleet kwijt? Wil jouw dochter ook niks van jouw aannemen? Of weet jouw zoon gewoon niet waar hij moet beginnen? Worden samenvattingen geschreven door jou in plaats van jouw puber? Of worden ze helemaal niet gemaakt? Dan is het tijd voor huiswerkbegeleiding! Slim leren én slim plannen gecombineerd voor de beste resultaten.

Puber wist niet dat hij een super moeilijke toets heeft over twee dagen.

Oeps….

Wist je dat lezen de meest gekozen maar minst effectieve leermethode is? Wij helpen jouw puber voor de volgende toetsen echt slim en effectief te leren. Aan de hand van een goed plan en zelf gekozen actieve leermethodes komen talenten tot bloei en haalt jouw puber ook het optimale uit zijn of haar schooltijd.

Al meteen na de eerste mini coaching kan hij/zij aan de slag met slim leren. Dat betekend dat tijd slim wordt besteedt en er dus in minder tijd meer wordt geleerd. Fijn, want zo blijft er meer tijd over voor leuke dingen! En natuurlijk zonder mobiele telefoon in de buurt. Samen maken jou en jouw puber maken we een talentenplan om te bepalen waar hij/zij graag naar toe wil. Welke vaardigheden zijn belangrijk om onder de knie te krijgen en waarmee kan de coach helpen? 

Voor huiswerkbegeleiding zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs welkom! Ook voor pubers die net gestart zijn met een vervolgopleiding.

Huiswerkbegeleiding thuis: ik veel gevallen kunnen we bij jullie thuis komen voor leren leren bijles in de volgende plaatsen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. Ik reken vijf euro reiskosten per coaching.
Huiswerkbegeleiding thuis kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek & mini coaching aanvragen?

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna een half uur een mini plan coaching voor de komende week om meteen een goede start te maken. Deze intake is gratis en vrijblijvend.