Slim leren coach

Hallo ouder,

Weet jouw zoon of dochter gewoon niet hoe hij of zij slim kan leren? Wil jouw zoon ook niks van jou aannemen? Of weet jouw dochter gewoon niet hoe ze het kan aanpakken? Worden samenvattingen geschreven door jou in plaats van jouw puber? Of worden ze helemaal niet gemaakt? 

Puber heeft 2 dagen keihard gestampt en toch een 4,5 gehaald.

Puber gefrustreerd en teleurgesteld…. 

Wist je dat lezen de meest gekozen maar minst effectieve leermethode is? Wij helpen jouw puber voor de volgende toetsen echt slim en effectief te leren. Al meteen na de eerste coaching kan hij/zij aan de slag met slim leren. Dat betekend dat tijd slim wordt besteedt en er dus in minder tijd meer wordt geleerd. Fijn, want zo blijft er meer tijd over voor leuke dingen! En natuurlijk zonder mobiele telefoon in de buurt. Samen met jou en jouw puber maken we een talentenplan om te bepalen waar hij/zij graag naar toe wil. Welke vaardigheden zijn belangrijk om onder de knie te krijgen en waarmee kan de coach helpen? 

Voor Slim leren coaching zijn alle leerlingen op het voortgezet onderwijs welkom! Ook voor pubers die net gestart zijn met een vervolgopleiding.

Slim leren coaching thuis: We kunnen bij jullie thuis komen voor leren leren bijles in de volgende plaatsen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. Ik reken vijf euro reiskosten per coaching.
Bijles thuis kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek & mini coaching aanvragen?

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna een half uur een mini plan coaching voor de komende week om meteen een goede start te maken. Deze intake is gratis en vrijblijvend.

Hé puber,

Wil jij leren hoe je goed kunt leren? Dan helpt jouw persoonlijke coach je om waardevolle vaardigheden te leren. Wist je dat lezen de meest gekozen maar minst slimme leermethode is? Leer voor de volgende toetsen echt slim!

Al meteen na de eerste coaching ga jij zelf aan de slag met slim leren. Dat betekent dat jij jouw tijd slim gaat besteden en dus in minder tijd meer leert. Handig, want zo hou je meer tijd over voor leuke dingen! Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Welke nieuwe dingen wil jij kunnen? Een slimme samenvatting maken? Handig leren voor wiskunde? Eindelijk alle woordjes kennen? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte!