Talenten coach – Leer- en gedragsproblemen

Hallo ouder,

Loopt jouw puber soms vast op school? Raakt hij/zij daardoor gefrustreerd? Wordt jouw puber extra uitgedaagd door Dyslexie, Dyscalculie, ADD, ADHD, autisme, faalangst of is er iets anders dat leren en school extra moeilijk maakt?

Dan heeft dat vast ook een effect op de sfeer thuis! Als er spanningen zijn is het soms fijn om jouw puber aan iemand toe te vertrouwen die met humor, kennis en een groot hart meedenkt. Ik help jouw puber graag om het maximale uit school, huiswerk en toetsen te halen. Maar ook om te werken aan de balans tussen school en vrije tijd, effectief en efficiënt werken & leren en reflectie op gedrag, ook in de klas. 

Voor talenten coaching zijn alle leerlingen op het voorgezet onderwijs en groep 7 en 8 welkom! Talenten coaching is ook voor pubers die net gestart zijn met een vervolgopleiding op MBO of HBO niveau. Een coaching sessie duurt altijd 1,5 uur. We overleggen samen welke frequentie nodig is. Ook houden we natuurlijk intensief contact om te kijken of afschalen kan of dat opschalen nodig is.

Puber talenten coaching thuis: We komen voor Talenten coaching in de volgende plaatsen bij jullie thuis: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. + €5 reiskosten
Plan bijles kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

Intakegesprek + mini coaching

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna een half uur een mini coaching sessie voor een goede start en indruk. 

Hé puber,

Loop je soms vast? Raak je waardoor gefrustreerd? Maak je daarom soms ruzie met je ouders, leraren of klasgenoten? Of leer je erg hard maar zijn je cijfers niet zoals je zou willen?

Misschien heb jij Dyslexie, ADHD, autisme, faalangst of is er iets anders dat leren en school voor jou extra lastig maakt. Gelukkig heb je ook ontzettend veel talenten, dingen waar je wel goed in bent. Ik help je graag om te leren het maximale uit jezelf en jouw schooltijd te halen. Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte!