Over Michelle

Na een aantal jaren leerlingen huiswerkbegeleiding, vakinhoudelijke bijlessen en studie coaching te hebben gegeven als ZZP’er besloot ik voor de grootste aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles in Nederland te gaan werken. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan met leerlingen met leer- en gedragsproblemen zoals ADHD, ADD, Dyslexie en stoornissen in het autistisch spectrum. Daarnaast heb ik diverse aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van faalangst, didactiek, leren leren en plannen.

Wil je verder terug in de tijd? Na mijn HAVO heb ik ooit een blauwe maandag aan de PABO gestudeerd, maar die studie paste niet bij mij. Ik vond dat ik te weinig tijd en aandacht voor de kinderen had in een klas met 25 leerlingen of meer. Daarom heb ik hierna mijn diploma Sociaal cultureel werk behaald. Tijdens deze studie heb ik veel met kinderen gewerkt, ook met kinderen met leer- en gedragsproblemen. Vervolgens heb ik besloten verder te studeren en heb ik mijn HBO bachelordiploma Digital Communications behaald. Ik heb Business, IT & Management gestudeerd, daarna heb ik als marketeer gewerkt, zowel in dienst als op ZZP basis. Uiteindelijk miste ik pubers en besloot ik mijn carrière om te gooien en heb ik gekozen voor het onderwijs. Tijdens mijn eigen middelbareschooltijd moest ik keihard werken om goede cijfers te halen. Juist daardoor ging studeren mij daarna makkelijk af. Ik had goede studievaardigheden, tikte zo een samenvatting en door de taaie stof heen werken was meestal een eitje. En dat gun ik alle leerlingen! Dat ze op een fijne en handige manier leren waardoor het sneller gaat, makkelijker is en een stuk minder stom. Misschien af en toe zelfs wel leuk.

Ik woon in Arnhem, ben 30 & woon samen met mijn katten James & Lilli. Ik hou van series kijken (voor Netflix en Videoland tips kun je altijd bij mij terecht!) en creatief bezig zijn. Daarnaast hou ik erg van lekker eten en rijden op mijn elektrische scooter.

Ik ben vrijwilliger bij Stichting Leuk om te leren, de weekendschool voor leerlingen van 10 tot 14 jaar uit achterstandstuaties. Daar krijgen jongeren de kans om hun horizon te verbreden en talenten te ontdekken.

Omdat ik in Arnhem woon, geef ik bijlessen bij jullie thuis in Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. Ik reken vijf euro reiskosten per bijles.
Wonen jullie niet in de buurt? Geen probleem, dan gaan we digitaal! Dat bleek tijdens de Corona tijd net zo goed te werken. We kunnen de bijles ook plannen in een tussenuur.

Naast bijlesMichelle werk ik ook onder de naam pUber bijles & coach. Samen met een team van enthousiaste meiden komen we aan huis voor bijles in Arnhem in de omliggende regio’s Ede, , Wageningen, Zevenaar en Duiven.