Slim plannen

Hallo ouder,

Lukt het jouw puber maar niet om overzicht te houden en orde te scheppen in de chaos?

Herken je dat: Op zondagavond een nieuw ontdekt proefwerk op de planning van maandagochtend. Een teleurstellend resultaat na heel veel leren voor de toets. Of een werkstuk met een deadline over 48 uur. Jouw puber schiet volledig in de stress. Of niet. Maar jij in ieder geval wel! Vaak is er niet alleen chaos in de stapel schoolwerk maar vooral ook in het hoofd. Daarom werken wij met een planner voor een goed plan en goede gesprekken. We helpen wekelijks 1,5 uur met een goed en overzichtelijk plan en een overzicht van alle belangrijke deadlines. Dit geeft ook een rustig gevoel en voorkomt stress en gemiste deadlines. We werken met de Pomodoro methode waarmee leerlingen gefocust werken in blokken van een half uur, afgewisseld met korte pauzes. 

Daarnaast leren we jouw puber belangrijke vaardigheden om slim te plannen. Zo kunnen de meeste leerlingen na een periode van ongeveer 10 weken zelfstandig verder!
Heeft jouw puber nog wat langer behoefte aan begeleiding? Dan kun je het Slim leren pakket uitbreiden met wekelijkse digitale begeleiding van een half uur of uur per keer. Handig, dan denkt de coach wekelijks mee! Dit kan zowel meteen als na tien weken coaching. Voor Slim plannen coaching zijn alle leerlingen op het voortgezet onderwijs welkom! 

Slim plannen bijles thuis: We komen voor Slim plannen coaching in de volgende plaatsen thuis: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Arnhem Schuytgraaf, Duiven, Velp, Elst, Oosterbeek, Roosendaal, Westervoort, Driel en Huissen. + €5 reiskosten
Plan bijles kan ook digitaal: Overal, gewoon vanuit huis of school, bijvoorbeeld tijdens een tussenuur. 

In minder tijd meer leren

Klinkt bijna te goed om waar te zijn!
Intakegesprek + mini coaching

Een intakegesprek duurt 90 minuten en bestaat uit 2 delen. Een uur samen met jou en jouw zoon/dochter & Michelle om kennis te maken en een start te maken met het talentenplan. Een persoonlijk plan van aanpak op maat om doelgericht te werken. Daarna maken we meteen een goede planning voor de komende week om direct een goede start te maken. 

Hé puber,

Lukt het je niet om overzicht te houden en orde te scheppen in de chaos in jouw hoofd en stapel schoolwerk? Moet je soms op het allerlaatste moment nog beginnen met leren of een werkstuk omdat je er overheen hebt gekeken? Of leer je heel erg lang, maar haal je toch niet de resultaten die je graag wil? Dan is het tijd om hulp te vragen, want dat kan beter! Leer slim plannen en slim leren, dan hou je meer tijd over voor leuke dingen. Want eerlijk is eerlijk, chillen is leuker dan huiswerk maken.

Wij helpen je graag met plannen, overzicht bewaren en het bewaken van deadlines. Samen maken we een talentenplan om te bepalen waar jij graag naar toe wil. Welke doelen wil je echt graag zelf bereiken? Misschien heb je er nu wel meteen één in gedachte!